Groeidocument

TIP:

Open het Groeidocument met de Google Chrome Webbrowser. Dan kan je de tekstvakken groter maken door in de rechterhoek het vak groter te ‘slepen’.

Kunnen we het Groeidocument als word-bestand insturen?

Nee. Met ingang van het schooljaar 2016-2017 kan een Groeidocument alleen nog maar ‘webbased’ ingevuld worden. Om het voor de Commissie van Toekenning leesbaar te houden, vragen we je om van het ingevulde webbased formulier een PDF te maken. Vervolgens hang je het PDF bestand als bijlage in de webbased omgeving.

Ik ben de handleiding van het groeidocument kwijt!

Klik hier. (download, pdf)

Leesrecht en schrijfrecht

Als het webbased Groeidocument helemaal is ingevuld (met een PDF bestand erin), stuur dan een link naar de coördinator van SPO-West met lees- en schrijfrecht. De link die vanuit het Groeidocument wordt verstuurd is (uiteraard) anoniem. De coördinator weet bij ontvangst van die mail niet van welke school dit afkomstig is. Stuur daarom ook een mail naar de coördinator dat er een link verstuurd is. 

Schrijfrecht is voor de coördinator nodig om het arrangement te kunnen invullen. Controleer na de bespreking met de Commissie van Toekenning zelf in de eigen webbased omgeving hoe het arrangement is toegekend. Het toegekende arrangement is voor de uitvoerenden het uitgangspunt voor de begeleiding.